Handelsbetingelser

Webshoppen drives af:

Sønderborg Catering
Coriolisvej 1
6400 Sønderborg
Tlf. 71 72 45 00
CVR: 37450138

Betaling

Alle priser er angivet i DKK inkl. moms.

Du kan betale online med Dankort, Visa Electron, Mastercard samt MobilePay.

Ved online betaling trækker vi først beløbet, på den dato du har valgt som afhentning. Ved bestilling af f.eks. Easy Dinner til flere dage på samme ordre, trækker vi hele beløbet på datoen for afhentning af første menu.

Når du bliver sendt til betalingssiden, oprettes en sikker, SSL-krypteret forbindelse mellem din enhed og QuickPay, vores betalingsudbyder, som er certificeret efter PCI-standarden.

Dine betalingsoplysninger sendes ikke til os, men direkte til vores betalingsudbyder, som herefter underretter os om din betaling. Vi opbevarer derfor ikke dine kreditkortoplysninger.

Afhentning

Alle varer bestilt hos Sønderborg Catering eller på vores webshop sonderborgcatering.dk skal afhentes på vores adresse, Coriolisvej 1, 6400 Sønderborg, på hverdage i tidsrummet 12.00 – 17.00, medmindre andet er aftalt skriftligt.

Afbestilling

Afbestilling af mad skal ske senest 6 dage før afhentning. Afbestilling senere end 6 dage refunderes kun med 50% af ordrebeløbet. Det er ikke muligt at afbestille EASY DINNER. 

Fortrydelsesret

Der tilbydes ikke fortrydelsesret på fødevarer jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr. 12. Hvis du skulle opleve at din levering ikke lever op til dine forventninger, kan du kontakte os på mail eller telefon.